Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
Jacek90
To wyj¶cia nie ma muszê byæ.

Kapelusza nie mam, ale jak max37 wywi±¿e z tego co proponowa³ to i on bêdzie.

Zabraæ ze sob± 2 rêczniki, klapki i co¶ jeszcze?

Zbiórka o 18 przed wej¶ciem?
wroclove

maRUDA napisa³(a):
I tym bardziej, ¿e daaaawno Was nie by³o z nami! Do³±czajcie ¶mia³o!
Na któr± umawiamy siê? Ja proponujê 18.00.

My byli¶my tylko jako¶ tak siê mijali¶my z naturystyczn± elit±:)
Dzisiaj bêdziemy, mam nadziejê ¿e sauny nie s± na samej górze bo jak winda w SKY nie bêdzie dzia³aæ to bêdzie sauna bez sauny :D
Bêdê chyba w podwójnej kobiecej obstawie;), kto¶ tu zawsze maRUDZI ¿e kobiet ma³o.
max37_i_3
A&D trzeba miec ta druga polowke najpierw. :)

Sauna jest na 2 pietrze wiec na piechote te? dacie rade w razie jakby winda byla wylaczona. Tak?e schodami lub winda na 2 pietro i tam szukac silowni (z windy trzeba dosc dlugo isc)

Ja te? zamelduje si? w podwijnej ilosci ale tym razem bedzie to kolega :P
Elavi

Jacek90 napisa³(a):
Zabraæ ze sob± 2 rêczniki, klapki i co¶ jeszcze?

Zbiórka o 18 przed wej¶ciem?

Tak, 2 rêczniki. Jeden du¿y, drugi ma³y. Piszê, ¿eby nie by³o potem problemów jak z moim koleg±, który raz wzi±³ dwa malutkie. Takie malutkie, ¿e ie by³ w stanie przewi±zaæ sobie go przez pas.

Klapki i nic wiêcej. Chyba, ¿e masz kartê Multisport, to warto wzi±æ. Ja nie mam i jako¶ prze¿yjê.

Zbiórka przed wej¶ciem do Fitness Academy na 2 piêtrze. Najlepiej zjawiæ siê 10 minut wcze¶niej, czyli o 17:50 (i tê godzinê ustaliæ za punkt, poniewa¿ zdarzaj± siê osoby spó¼nialskie).

Do zobaczenia.
maRUDA
wroclove! A¿ musia³am zalogowaæ siê w godzinach roboczych ze szczê¶cia! Jeste¶ moj± jedyn± podpor± w zwalczaniu jednop³ciowo¶ci na spotkaniach :)

Poza niezast±pion± Elavi oczywi¶cie, która opuszcza nas na jaki¶ czas :(

To powinno byæ dzisiaj fajnie! Piwo bêdzie smakowaæ wyj±tkowo w takim towarzystwie!
kocha
Niniejszym zg³aszam wszem i wobec, i¿ oddam dzi¶ koledze Max po¿yczone 45 groszy! a co tam, oddam 50 groszy ¿eby nie by³o :)
Ale powa¿nie ju¿ informujê, i¿ dzisiaj mam w planach Sky i jest szansa, i¿ w wiêkszym gronie przybêdê! Do zobaczenia!
Jacek90
Bardzo przepraszam, ale mnie dzi¶ nie bêdzie. Powiem nie dlatego, ¿e pêkam czy co¶ takiego tylko moja kochana babulka (90lat) nie ma dobrego dnia i czy nie przyjadê i nie ma wyj¶cia.

Nastêpne spotkanie bêdê na pewno i spróbujê zwerbowaæ kole¿ankê

Przepraszam jeszcze raz
max37_i_3
Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Szkoda ale jak nie dzisiaj to za tydzieñ siê poznamy.
Odezwij siê pó¼niej czy z babcia wszystko dobrze.
Kole¿ankê jak najbardziej we¼ bo sam widzisz ¿e kobiet tutaj jak na lekarstwo.
Elavi
To szkoda, nie poznamy siê w ogóle.
Elavi
Jeden na wielk± pupê, a drugi na stopy.

A tak szczerze, to tak siê przyzwyczai³am i tak mi jest wygodniej. Czasami mo¿e mi pos³u¿yæ jako podk³ad pod le¿ak, a czasami mogê siê po³o¿yæ na deskach. Jeden du¿y by mi nie starczy³. S³u¿y mi tak¿e jako oparcie, a w tym czasie ma³y pod stopami.

Tak¿e jak komu wygodniej.
max37_i_3
Jako ³owca gwiazdek i pretendent do tronu prezydenta nie by³bym sob± gdybym nie napisa³ :)

Fantastyczny wieczór! Fajnie ze uda³o siê nam spotkaæ i poznaæ z tej bardziej realnej strony. Mam nadziejê ¿e takie spotkania bêd± ju¿ na sta³e wpisane w nasz± spo³eczno¶æ

No i @Elavi i @ckwrc moja zapowied¼ wproszenia siê na jeden z weekendów jest aktualna. JA wiem ¿e mog³o to byæ odebrane jak pijacki be³kot ale póki co jestem ¶wiadom tego co mówiê. Fanie ¿e uda³o siê jeszcze przed Waszym wyjazdem wypiæ symboliczne BRO.

No i dziêkujê AdAlbertowi za wyró¿nienie! Bardzo mi³a niespodzianka. Jutro zrobiê scan i wrzucê do galerii. Uwa¿am ¿e to powinno (jak kapelusz) byæ wpisane na sta³e do naszych zwyczajów.

Deklu! Szacunek za odwagê i akceptacjê nieco durnowatych zasad z kapeluszem!.

Serdeczno¶ci ¿yczê wszystkim. Tym co zna³em i tym co pozna³em dopiero teraz.
wroclove
Ale my w³a¶nie tak integrowali¶my siê wczoraj. Po saunach udali¶my siê do knajpki o wdziêdznej nazwie Czeski Raj aby tam integrowaæ siê przy soku chmielowym;). By³o prawie jak w raju.
kocha
A ja niestety wypad³em, w trakcie dnia wszystko siê zmieni³o, szkoda bo zapewne w tak zacnym towarzychu... :|Nastêpnym razem.
SoulReaper
Aniolku i Diabelku.. To proste. Kiedy trzeba jestesmy cicho, kiedy jestesmy poza saun±, gdzie mo¿na porozmawiaæ rozmawiamy. Sauna jest miejscem gdzie mamy siê czuæ swobodnie. Zatem je¶li nie zak³ucamy tej swobody nikomu, dlaczego by nie porozmawiaæ chwile. Nie traktujemy sauny jako "miejsca mêczeñstwa" to nie religijna mekka.
Je¶li kto¶ chce siê wyciszyæ, mówi, a reszta to szanuje... Nie ma problemu z pogodzeniem tego.. Poza tym, to nie jest tak, ze od sauny do basenu, pod prysznice i do kolejnej sauny, ci±gniemy sie jak grupa przedszkolna... Spotykamy sie, je¶li kto¶ chce i¶æ do Bio to idzie, mo¿e 3 osoby z nim pójd±, inni id± do gor±cej, inni zostaj± na le¿akach... A jak siê gdzies usi±dzie na zewn±trz to 1-2 s³owa zamieniamy.. Rozmowa te¿ jest relaksuj±ca, nie trzeba siê od razu alienowac i uciszaæ, chyba ¿e kto¶ tak woli to reszta siê dostosuje w saunie. Poza, nie ma zakazu rozmowy, byle by zbyt duzego gwaru nie robiæ...
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
max37_i_3
Ja tylko dodam ?e moze nie zawsze udalo si? nam by? zupelnie chicho ale to dlatego ?e stanowimy dosc zgrana grupe, ktora nie moze si? soba nacieszyc. Je?eli bylismy za glosno to wszyscy chorem PRZEPRASZAMY :)
maRUDA
Noooo cicho to my nie byli¶my!
Ale za to ile rado¶ci ze wspólnego bycia razem, zebra³ siê wczoraj wy¶mienity sk³ad ;)

Co prawda Jacka90 nie przechrzcili¶my na naturystê ale za to max37 dostarczy³ innego nowicjusza (pozdrowienia dla Ciebie ¶lê w tym miejscu) który godnie zniós³ nasze wyg³upy.

Aktywno¶æ maxa37 zosta³a doceniona i uwieñczona ma³ym wyró¿nieniem, ch³opak tak rozmi³owa³ siê w golasowaniu, ¿e nawet w knajpie nie wiedzieæ czemu w po³owie nagi siedzia³ ;)

Ooo rany! By³o PRZEMI£O!!! Ja te¿ dziêkujê wszystkim przyby³ym za fajn± imprezê i do³±czam do chóru przepraszaj±cych za ha³asy.
wroclove

anioldiabel napisa³(a):
¯enuj±co musia³o tam byæ :P

A na jakiej podstawie twierdzisz ¿e musia³o byæ tam ¿enuj±co skoro tam nie Was Ciebie nie by³o.W saunach rozmawiali¶my lub nie byli¶my cicho jak byli¶my sami . Grupa naturystyczna robi³a w SkY niemal 100% frekwencjê.A w pubie to ju¿ by³o naprawdê g³o¶no i by³o par grup dyskusyjnych :).
Turysta
Choæ nie by³em, nie pasowa³o mi podobnie jak kocha111 zg³aszam swój akces przy najbli¿szej okazji :).
Znam przynajmniej killka osób z tej zabawnej grupy i mogê potwierdziæ, ¿e ¿enuj±co NA PEWNO NIE MOG£O BYÆ!
Ponawiam pytanie wroclove - sk±d ten sarkazm?
Adalbert
O ja Ciê krêce, ale musieli¶cie byæ NIEGRZECZNI w tej saunie, skoro AD ( patrz anioldiabel) maj± takie zdanie o WAS ( piszê WAS, bo z przykro¶ci± stwierdzam, ze mnie nie by³o - bo te¿, a mo¿e g³ównie ja by³bym g³o¶ny jak ostatnio). Natomiast w tej polemice muszê stwierdziæ, ¿e SAUNAS to nie Klasztor Shaolin, aby umartwiaæ siê. Ka¿dy powinien czerpaæ rado¶æ z miejsca w którym siê znajduje ( bez przesady oczywi¶cie) na swój sposób. Pobyt gdziekolwiek ma sprawiaæ rado¶æ.
TYLE JA:o
SoulReaper
Anio³ku i Diabe³ku.. nie rozumiem was. Macie do nas pretensje jak przys³owiowy ¶lepy do garbatego, ze ma dzieci proste.

Osobi¶cie domy¶lam siê kim jeste¶cie, bo z opisu wydaje mi sie, ¿e was kilka razy widzia³em. Ale nigdy, kiedy bylismy w grupie, nie odezwali¶cie sie do nas. Nie przywitali¶cie siê, nie podeszli¶cie do nas. Nawet ¿eby poprosiæ o spokój, ju¿ nie mówiê, ¿eby z nami porozmawiaæ, choæ to by³by mi³y gest.

Jednak "wstydzili¶cie sie nas" i s³owem sie nie odezwali¶cie, wiêc uwa¿am ¿e nie macie najmniejszego prawa wytykaæ nam "po fakcie" naszego zachowania. Nie chcê was do nikogo porównywaæ, ale gdy was czytam przypomina mi sie "Moralno¶æ Pani Dulskiej", kto czyta³, wie co mam na my¶li...

Nastêpnym razem je¶li co¶ wam nie bêdzie pasowa³o nikt was nie zmusza do przebywania w naszym towarzystwie ani w jego s±siedztwie, wiecie kiedy siê umawiamy, po prostu wybierzcie inny termin albo nauczcie siê ¿e jak siê spotyka grupa znajomych to nie po to ¿eby w ciszy siedzieæ. Poproszeni "¶ciszymy" siê, lecz nikt nam ust zamykaæ nie bêdzie!!!

Szczere pozdrowienia
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019