Grafik spotkañ (WPW)

Last updated on 13 years ago
Admin

Prosi³bym o sprostowanie, dlaczego moja wypowied¼, mimo swej lakoniczno¶ci, moim zdaniem ca³kiem gramatyczna i ortograficzna, mia³aby byæ niezgodna z netykiet±?

Pewnie dlatego

Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery

Od pewnego czasu próbujemy uczuliæ naszych u¿ytkowników na poprawn± pisowniê w swoich wypowiedziach. Moderator poprawi³ ponad 200 postów w ostatnich dniach i pewnie pu¶ci³y go nerwy, bo ile¿ mo¿na zwracaæ komu¶ uwagê. Kumulacja i podsumowanie trafi³o akurat na Ciebie ;).

Ewentualn± dalsz± rozmowê kontynuujmy w innym temacie.
kocur02

Robert napisa³/a:

Prosi³bym o sprostowanie, dlaczego moja wypowied¼, mimo swej lakoniczno¶ci, moim zdaniem ca³kiem gramatyczna i ortograficzna, mia³aby byæ niezgodna z netykiet±?

Pewnie dlatego

Zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery

Od pewnego czasu próbujemy uczuliæ naszych u¿ytkowników na poprawn± pisowniê w swoich wypowiedziach. Moderator poprawi³ ponad 200 postów w ostatnich dniach i pewnie pu¶ci³y go nerwy, bo ile¿ mo¿na zwracaæ komu¶ uwagê. Kumulacja i podsumowanie trafi³o akurat na Ciebie ;).

Ewentualn± dalsz± rozmowê kontynuujmy w innym temacie.

Dziêkujê za odpowied¼, choæ szkoda, ¿e moderator nie zajmuje siê równie¿ graficznym kiczem u góry strony, a za przyk³ad poprawnego tekstu podaje sk³ad ³ami±cy przynajmniej trzy zasady typografii. Nastêpnym razem bêdê siê pilnowa³.
Admin

szkoda, ¿e moderator nie zajmuje siê równie¿ graficznym kiczem u góry strony, a za przyk³ad poprawnego tekstu podaje sk³ad ³ami±cy przynajmniej trzy zasady typografii.

Nie jest to strona komercyjna wiêc grafikê wykonujemy sami. Ostatnio na przyk³ad, paru osobom nie odpowiada³ baner g³ówny, wiêc kto¶ postanowi³ zrobiæ inny. Je¿eli znalaz³e¶ jakiego¶ ,,babola" na stronie, wiesz jak to zrobiæ lepiej, to zapraszamy do wspó³pracy.
Tury¶cie nie podoba³a siê tutaj ogólna zasada pisowni wiêc pomaga j± poprawiaæ. Nie odpowiada Ci typografia, zajmij siê tym.
Turysta
Koñcz±c niepotrzebn± dyskusjê wyja¶niam, ¿e napisa³em "przedmówcy i pewna reszta" maj±c na my¶li
wszystkich, którzy ignoruj± uwagi wcze¶niej napiêtnowane przez Roberta - administratora w przypomnianym w±tku.

Ja tu po¶wiecam swój wolny czas dla dobra (mam nadziejê) nas wszystkich i aby nasze forum
chêtnie by³o odwiedzane, a tu widzê, ¿e nawet dziekujê nikomu przez usta nie przejdzie... tylko
za¿alenia, ¿e moderator siê nudzi i szuka "dziury w ca³ym"..?

Forma i tre¶æ wyra¿anych opinii ¶wiadczy i o pisz±cym. Jasne, ¿e mo¿na nie zauwa¿yæ jakiego¶ "babola" raz czy dwa ale to co siê dzieje (lub mam nadziejê dzia³o) jest "nagminnie". Od pewnego czasu jest pomoc w postaci przycisku "edytuj", proszê z niego korzystaæ - zapewniam, ¿e nam wszystkim wyjdzie to na dobre. :)

PS
kocur02: Jak masz trochê czasu, chcesz pomóc i znasz siê (niekoniecznie) na DTP zajrzyj do w±tku
http://www.naturyzm.wroclaw.pl/forum/viewthread.php?thread_id=183

Wracaj±c do zasadniczego tematu w pi±tek 4 lutego o 19.00 zapraszamy wszystkich chêtnych na kolejne spotkanie saunowe do Aquaparku.
Turysta
Co prawda wymuszone te podziêkowania ale przyjmujê. :)
Z drugiej strony najaktywnieszy u¿ytkownik równie¿ nie mo¿e mieæ "taryfy ulgowej". Tak¿e proszê pamiêtaæ i o "ogonkach". Sprawa powinna byæ oczywista, a niestety wiêkszo¶æ u¿ytkowników nie przyk³ada do tego nale¿ytej wagi. A szkoda.
kontousuniete
Jako porz±dny moderator ten ca³y spam powiniene¶ teraz usun±æ z w±tku, gdy¿ odnosi siê do czego¶ zupe³nie innego.
By³am w ¶rodê w wpw tuz po po³udniu i dzisiaj oko³o 17 :)
W czwartek pustki a¿ w oczy razi³y, dzisiaj natomiast ruch ;)
Turysta

Jako porz±dny moderator ten ca³y spam powiniene¶ teraz usun±æ z w±tku, gdy¿ odnosi siê do czego¶ zupe³nie innego.

Chyba mia³a¶ na my¶li przesun±æ w inne miejsce? Kasowaæ "ów spam" nie zamierzam bo mam nadziejê trafi do g³owy u¿ytkowników szybciej ni¿ przypominanie w miejscu do tego stosownym. Tak± przynajmniej mam nadziejê. Na takim przypominaniu polega m. in. niewdziêczna rola moderatora. Jak kto¶ chce spieraæ siê co do sensu takiej dyskusji mo¿na oczywi¶cie to robiæ w innym miejscu.

A my byli¶my (kilka osób) w pi±tek jak zaanonsow³em w kalendarzu spotkañ.
Szoda, ¿e nie by³o wiêcej osób, poniewa¿ po wypocaniu poszli¶my na lody ca³kiem smaczne i niedrogie. Smile
Przy okazji poruszyli¶my temat przypomniany przez snopi1.
karbar
Witamy wszystkich. Pojawili¶my siê tutaj po zaproszeniu jakie otrzymali¶my od Micha³a na nasze konto w serwisie naturystyka.com. A co do wizyt to byli¶my teraz w ¶rodê w WPW i musimy przyznaæ, ¿e pan od "zapachowej" naprawdê siê postara³. Krêci³ rêcznikiem a¿ mi³o.
Turysta
Bo (zgadujê) "boisz" siê przyznaæ, gdy panowie machaj± jest tak gor±co zw³aszcza w najwy¿szych miejscach, ¿e wymiêkasz podczas ceremonii zapachowych. :)
Turysta
Wiadomo ¿e nie ka¿dy wytrzymuje i nie nalezy z tego robiæ "afery".
Mog± byæ dziury i/lub zelówki co sobie wybierasz.
Koñcz±c w±tek "docinków" ¿yczê Tobie fajnego saunowania w towarzystwie pani Ewy.
Koniec. Bez ¿adnych "aluzji" :)
wojdo
Oj... Zdecydowanie zbyt rzadko tu zagl±dam... Widzê ¿e jakie¶ spotkanie przegapi³em...
Turysta
Mamy ferie zimowe wiêc jeszcze wiêcej ludzi ni¿ zwykle bywa w Aquaparku, poniek±d st±d takie zachowania obserwowa³e¶...
Nie bardzo rozumiem, czemu to niby "tym sposobem" nabawi³e¶ siê infekcji oczu? A o odszkodowaniu to ju¿ nie wspomnê. Niby czym to usprawidliwisz? Przygl±daniem siê "owym kocurom"? Przecie¿ WPW nie ponosi odpowiedzialno¶ci za to, ¿e bywaj± osoby nie przestrzegaj±ce regulaminu WPW.
Co do zachowania z tego co pamiêtam, na drzwiach czy obok z ka¿dej z kabin wisi instrukcja w³a¶ciwego korzystania z sauny. ¯e niektórym nie chce siê czytaæ i/lub zastosowaæ to inna sprawa.
Pewnie, ¿e mo¿na wytrzymaæ bez saunowania, ale korzystanie z sauny (we w³a¶ciwych proporcjach) prowadzi do poprawy zdrowia - ja bym nie rezygnowa³ mimo to.

PS
Z "uporem maniaka" zachêcam do korzystania z prawego alta. Du¿o przyjemniej czyta siê posty.
Naprawdê. :)
kontousuniete
Czy kto¶ z Was bêdzie siê wybiera³ dzisiaj lub jutro do saunarium? :)
wojdo

kontousuniete napisa³/a:
Czy kto¶ z Was bêdzie siê wybiera³ dzisiaj lub jutro do saunarium? :)

Wczoraj ani dzi¶ raczej nie, ale jutro - ca³kiem mo¿liwe :).
on_i_ona
Witamy wszystkich, do¶æ czêsto bywamy razem z ¿on± w WPW ale jako¶ nam sie nie rzuci³a w oczy grupa, czy nawet kilka osób wspólnie korzystaj±cych z uroków sauny. Lubimy takie miejsca tylko brakuje nam znajomych lubi±cych tak jak my naturyzm... spotykacie sie wiêksz± grup± czy kameralnie np dwie parki ?
Michal_War
Dawno siê nie odzywa³em, bo sesja, brak kasy i w ogóle, ale wci±¿ tu jestem i zachêcam, by pisaæ, kiedy kto¶ siê ma zamiar wybraæ do saunarium. Po prostu daæ znaæ, ¿e "idê/idziemy tego i tego o tej i o tej. Piszcie na PW, je¶li chcecie siê do³±czyæ". Wówczas mo¿e w mniejszych grupkach bêdzie mo¿liwe wspólne wyj¶cie.

Mnie uda³o siê dzi¶ pój¶æ i wszystkim najbardziej polecam godziny przedpo³udniowe. Ma³o osób i wiêkszo¶æ poprawnie saunuj±ca.

Pozdrawiam.
"Nago¶æ zbli¿a, o¶miela, pozbawia kompleksów."
Turysta
To mo¿e od siebie zacznê, mi w tym tygodniu pasuje ¶roda i pi±tek godziny wieczorne 19 i pó¼niej.
W weekend jak bêdzie z czasem jeszcze nie wiem.
bachusek5
A ja siê wybieram w pi±tek ko³o po³udnia.
tomekkkkk203
Ja te¿ :) oko³o 14-15
tomek
bachusek5
To mo¿e w ¶rodê siê kto¶ wybierze razem? Proponujê 11:30 - najmniej wtedy ludzi.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019