Nasze SOBOTY w saunach

Last updated on 12 years ago
nimfa_5
W zwi±zku z tym, ¿e jestem doje¿d¿aj±ca z poza Wroc³awia i z wielka zazdro¶ci± czytam o Waszych ¶rodowych spotkaniach w saunie - proponuje spotykaæ siê raz w miesi±cu w sobotê.
W najbli¿sz± sobotê bêdê w Aqua od 10:30 do oporu. Czyli do ok 16:30;)
Zapraszam chêtnych do dotrzymania mi towarzystwa. Nie ukrywam, ¿e liczê na maRUD¡, max37, Turyste(obiecale¶:)), SoulReapera (by³e¶, wiesz, ¿e czas siê wcale nie d³u¿y) i wszystkich innych chêtnych na nimnastyczny relaks i wypoczynek:)
Turysta
Do koñca miesi±ca mam wa¿n± zni¿kê 20% no i ca³odzienne wej¶cie jest wci±¿ w "poczekalni" ale to ostatnie rezerwuj± sobie kiedy zewnêtrzn± kilosaunê odbuduj±... Optymista ze mnie :)

Hmm jasne, ¿e pamiêtam o sobocie, ale ostatnio mi przesz³a ochota na saunowanie, z drugiej strony poranne godziny (w weekendy te¿) z tego co pamiêtam to najlepsza pora na saunowanie bo ¶cisku nie ma. Tak mo¿e i skuszê siê w tê sobotê na 2h przynajmniej. Je¶li tak to na pewno trafimy na siebie!
maRUDA
Có¿ za nimfastyczna propozycja!
Na godzinê gwarantujê, ¿e przyjadê. D³u¿ej nie zabawiê bo sobota intensywnie zagêszczona zapowiada siê.
strukol
Bêdê my¶lami z Wami :), po drugiej stronie ¶ciany sauny/basenu w 40-sto stopniowym brodziku z maluszkami :) ¿yczê udanych wypocin :)
Ca³owanie w rêkê nagiej kobiety jest strat± czasu.
-Charles Spencer Choplin
nimfa_5
Cieszê siê bardzo, ¿e choæ na chwilê ale do mnie do³±czycie:) Na pewno siê spotkamy.
Saunarium spore ale zgubiæ siê tam trudno:)
nimfastycznie
wroclove
Hymm mo¿e i ja bym siê wybra³ do sauny na chwilê krótsz± lub d³u¿sz± :)ale Nimfa zaprosi³a tylko parê osób;)
nimfa_5
wroclove, czytaj proszê dok³adnie:

"i wszystkich innych chêtnych na nimnastyczny relaks i wypoczynek"
:)
nimfastycznie
wroclove
To wszystko przez t± nimfastyczn± atmosferê na tym forum:),co¶ zle przeczyta³em i przez oczy ostatnio chorowa³em na nie;), ale ju¿ jest znaczna poprawa:).Tak powiedzia³ okulista.
strukol
Dok³adnie, tak w³a¶nie szanowna nimfa_5 to sformu³owa³a :)

Ja zaproszenie przyj±³em do WPW ino spêdzê ten czas w towarzystwie mamusiek w brodziku za ¶cian± ;) hehehe
Ca³owanie w rêkê nagiej kobiety jest strat± czasu.
-Charles Spencer Choplin
max37_i_3
Nimfa_5 u mnie niestety weekendy odpadaj± ze wzglêdu na dzieci. No i kasa tak¿e ma znaczenie bo ca³y dzieñ w saunie pewnie by mnie z torbami pu¶ci³.
sk±d Wy bierzecie te ca³odzienne karnety?
Turysta

max37 napisa³(a):
sk±d Wy bierzecie te ca³odzienne karnety?

Karnety kosztuj± 495 z³ - 10 wej¶æ ca³odziennych.
Ja pisa³em o innym. Po wykupieniu 9 wej¶æ na co najmniej 2h - 10 wej¶cie masz ca³odzienne za friko tak¿e wliczaj±c w to baseny rekreacyjne. Ale to opcja dla "non benefit users". Dla równowagi te¿ musimy mieæ jakie¶ przywileje, no nie? :)
wroclaw80
No no, zamo¿ne te Nasze grono. Ja pojawiê sie tak¿e w saunie w sobote bêdzie nimfastycznie :-) Tak ok 11:00 nimfa przygarnie takiego ma³ego cz³eka jak ja?
maRUDA
Bez przesady z t± zamo¿no¶ci±... No ale nie jest chyba tak ¼le z naszymi portfelami, skoro nie odmawiamy sobie przyjemno¶ci... ;)

Ja stawiê siê równie¿ w okolicach 11.
nimfa_5
Czyli fajna grupka ju¿ jest:) Ja bêdê ciut przed Wami:)

Dysponujê karnetem jeszcze mam 8 wej¶æ ca³odniowych. Czyli 50 z³ wej¶cie. Mogê komu¶ odsprzedaæ bo w weekendy faktycznie jest drogo.

wroclaw80 co tak nie¶mia³o? nie podejrzewa³am kolegi;) oczywi¶cie zapraszam, zapraszam:) "i wszystkich innych chêtnych na nimnastyczny relaks i wypoczynek"

skowronki æwierkaj±, ¿e po 12tej przyjdzie arabeska:)
nimfastycznie
maRUDA
Fajna ekipa zebra³a siê dzisiaj. By³o nas ok. 10 osób, niemal¿e pó³ na pó³ k i m.
W sumie w saunarium podobno ok 70 osób by³o i ju¿ by³ problem z miejscami w saunach. Na korytarzach i w wypoczywalniach nie znaæ tych 70 osób a jednak oblê¿enie.
Nago ma³o kto saunuje, nawet faceci jacy¶ tacy wstydliwi, pozakrywani siê zrobili.
K±piel w basenie zewnêtrznym - bezcenna! Taki wstêp do morsowania.

Widaæ jednak weekendowe spotkania maj± sens. Mo¿e nie w ka¿dy ale raz na jaki¶ czas i ja chêtnie wskoczê na godzinkê o poranku.

Dziêki za mi³e towarzystwo.
Alien
Nimfa... Arabeska... milo bylo Was poznaæ. T± Pani± "a my siê znamy?" tez. Jestem tu nowicjuszem i licze na Wasz± pomoc w zg³êbianiu tajników naturyzmu. Na PW podam nr telefonu i licze na korepetycje których chetnie udzielicie.
A tak powa¿nie, by³o dzisiaj OK. Trochê o¿ywili¶my to saunowe nudne towarzystwo.
wroclaw80
Nie ukrywam ,¿e frekwencja dopisa³a :-) .Maruda to fakt wyskoczyæ do basenu zewnêtrznego gdy jest zimni i pada ¶nieg po saunie!!! BEZCENNE! Mo¿na raz w mies±acu robiæ wypady sobotnie . chêtnych nie brakuje.
Turysta
W rzeczy samej mi³o by³o siê z wami spotkaæ i przypomnieæ sobie wasze usmiechniête twarzyczki.
Jeszcze raz dziêkujê kole¿ance "organizatorce" za zaproszenie. :)

Pamiêtam parê lat temu na tu forum dyskutowali¶my o saunowaniu w WPW (Spa by³o w remoncie) wiêc to by³ nasz JEDYNY punkt odniesienia. Mo¿e to wydawaæ siê ¶mieszne ale z perspektywu czasu tak sobie my¶lê "wtedy to by³a kultura", to co dzi¶ tam siê wyrabia (kole¿anki i koledzy swoimi wpisami potwierdzaj±) to postêpuj±ca komercja, komercja i jeszcze raz komercja. Wszystko to zamierzone dzia³anie - ja pytam retorycznie "QUO VADIS" szanowna Dyrekcjo Aquaparku?
Byæ mo¿e powy¿sze pytanie nie do koñca skierowa³em do w³a¶ciwego adresata. Ostatni przyk³ad (Spa) pokazuje, ¿e nie tyle decydentom ile samym klientom saun przeszkadza w jaki sposób z tych saun korzystamy? Czym siê ró¿nimy od innych spo³eczeñstw, ¿e tak TRUDNO w naszym kraju wprowadziæ normalne zasady korzystania choæby z prysznica czy basenu? O aspekcie zdrowotnym, higienicznym nie wspominam. Nie wiem, nie rozumiem i d³u¿ej nie chcê mi siê zastanawiaæ. To by³a taka dygresja po³±czona z ¿yczeniami mi³ej niedzieli dla wszystkich!
Alien
Oj... jakim to optymizmem powia³o od szanownego kolegi Turysty..! a¿ zmrozi³o mnie do szpiku zimnych ko¶ci. Czy¿by kolega obudzi³ siê z letargu, zbyt d³ugiego snu? Nie wie w jakim to ¿yje kraju, w¶ród jakich ludzi..? Mo¿na wpa¶æ z deszczu pod rynnê a mo¿na jeszcze gorzej... bo utopiæ siê w oceanie g³upoty, ciemnoty, oportunizmu, zacietrzewienia i fanatyzmu.... mam nadzieje ze jeszcze tam nie jeste¶my, choæ mówi± ze nadzieja matka g³upich.
Ale nic to... spotkamy siê jeszcze w saunie, bêdziemy robiæ to co lubimy.
nimfa_5
Bardzo dziêkujê wszystkim za dotrzymanie mi towarzystwa:) By³o mi niezmiernie mi³o. Szczególnie cieszê siê, ¿e z mojej propozycji skorzysta³y inne osoby doje¿d¿aj±ce. Dziêki temu nasze grono nadal siê powiêksza.
Dziêkujê arabesce, która dotrzyma³a mi towarzystwa a¿ do 17tej, a¿ ¿al by³o wychodziæ;)
Aby by³o jeszcze bardziej optymistycznie. Muszê powiedzieæ, ¿e by³am "prawie" zachwycona gdy¿ po³owa osób korzysta³a z saun prawid³owo:D By³am w Aqua miesi±c temu, te¿ w sobotê, ca³y dzieñ i by³am tam jedn± z 2 kobiet w kompleksie, korzystaj±c± z sauny w negli¿u.
Jestem przekonana, ¿e mamy w tym swój udzia³ og³aszaj±c spotkanie na forum:) Daj±c dobry przyk³ad o¶mielamy osoby niezdecydowane co do wyboru zdrowie czy omajtkowanie (czytaj: mê¿czyzna+slipki+spodenki typu bermudy+rêcznik, kobieta+elastyczny stój k±pelowy+rêcznik).
Liczê, ¿e comiesiêczne soboty przyjm± siê na sta³e:)
nimfastycznie
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019