Wakacyjne ¶rody!

Last updated on 13 years ago
maRUDA
Hej hej!
To sezon mamy w pe³ni! Rozpocz±³ siê miodow± pogod±!
W najbli¿sz± ¶rodê kolejne spotkanie w Aquaparku!
Do grupy do³±czy³o sporo nowych osób - spotkajmy siê w wiêkszym gronie i pochwalmy siê swoj± równomiern± opalenizn±!
To do 20 w ¶rodê!
:)
Elavi
Do ¶rody :) Po co nowy temat? :)
max37_i_3
Bo rudzielec chcia³ zab³ysn±æ :) .
I do tego jaka przebieg³a (to ten kolor w³osów?) , le¿y na pla¿y ca³y dzieñ w pe³nym s³oñcu i chce zawody robiæ w opaleni¼nie. Oj nie³adnie, nie³adnie
wroclaw80
Nie mêczcie maRUDY :-)
maRUDA
no w³a¶nie, nie mêczcie mnie Sad
gadajcie na temat i do rzeczy Smile
a nowy temat bo tam ginê³y wa¿ne informacje.
i jak kto¶ chce b³ysn±æ to niech sobie swój konkurs pod siebie og³osi Wink
mo¿ecie mi przypisaæ wszystkie mity dotycz±ce rudych - s± prawd±, tylko nie wiem czy powinnam zakoñczyæ "niestety" czy "na szczê¶cie" Smile
do ¶rody!
ckwrc
Dzisiejszy wypad mo¿na zaliczyæ do wybitnie udanych :)
Elavi
Zgadzam siê, by³o bardzo fajnie :) Mi³o tak zasi±¶æ w kole nagusów :D
kocha
Witam wszystkich... Mi³o by³o was poznaæ w ¶rodê :)
maRUDA
Alien, je¶li sam siê nie skusisz to chyba ja Ciebie zmuszê ¿eby¶ w koñcu do nas do³±czy³ ;)

¦roda boska standardowo! Sezon wakacyjny mamy wiêc teraz mijaæ siê bêdziemy zapewne z urlopami i ró¿nie bêdzie z frekwencj±, niemniej jednak warto bywaæ. Jest weso³o.

kocha-111 fajnie, ¿e do³±czy³e¶, mi³o by³o poznaæ :) to do nastêpnej ¶rody???
Turysta
Widzê, ¿e "integracja" naturystyczna w Aqua/Spa przebiega perfekcyjnie (niew±tpliwa zas³uga maRUDy), mo¿na by pomysleæ o czym¶ podobnym w plenerze, póki jeszcze jest ciep³o. S±dze, ¿e i to by³oby ciekawym "do¶wiadczeniem" - no w³a¶nie, tylko gdzie? Kto¶ ma "fajnego pomys³a"? B)
Adalbert
Wspomina³ kto¶ o cyplu na Bajkale. Ja tam jeszcze nie by³em, ale zdjecia i opisy innych daj± ciekawy obraz tego miejsca. Do tego jeszcze woda pod bokiem dla lubi±cych kapiele wodne poza s³onecznymi ( mnie by to bardzo pasowa³o, bo uwielbiam wodne harce). Co Wy na to? Wiem ze nie jestem odkrywc± tego miejsca, wiêc jedynie przypominam o jego istnieniu!!!
maRUDA
Twój pomys³ jest fajny Turysta!

My¶lê tylko, ¿e najwiêcej chêtnych na takie spotkanie znajdzie siê w weekend. Bajka³ jest przepiêkny ale nie tak do koñca swobodny. Trzeba siê nieco czaiæ... Chyba pozostanie nam stare, dobre Trestno, które w po³±czeniu z dobrym towarzystwem staje siê cudownym miejscem :)

A przy okazji... W ¶rodê widzimy siê w Aquaparku??? Ja bêdê - standardowo!
tutti
Witam wszystkich!
To mój pierwszy post. Od jakiego¶ czasu przegl±dam do forum.

Gdzie siê lokujecie w aquaparku? By³em dzisiaj przez godzinê od 20, ale nie znalaz³em was - nie widzia³em ¿adnej grupy golasów w ogrodzie zewnêtrznym ani nigdzie.
wroclaw80
Siedzimy zawsze na zewnatrz jak jest pogoda. Byli¶my w kilka osób . Napisz na priv to siê zgadamy.

pozdrawiam
maRUDA
Wczoraj wyj±tkowo by³o nieco inaczej a to dlatego, ¿e le¿aki by³y mokre i nie zalegli¶my, jak zawsze, na terenie zewnêtrznym...
Szkoda, ¿e wcze¶niej nie umówili¶my siê konkretnie to bym gdzie¶ na Was czeka³a.
Zazwyczaj zanim wejdziemy do sauny ok pó³ godz le¿akujemy nago na trawce i czekamy na "wszystkich",
teraz ze wzglêdu na sezon urlopowy frekwencja bywa s³aba.
Bardzo szkoda, ¿e przegapili¶my okazjê do poznania siê z "nowymi" :) wierzê, ¿e to nic straconego - nadrobimy.
Ja spotka³am kilku znajomych i poszli¶my od razu saunowaæ...
A Was anioldiabel niemal¿e jestem pewna, ¿e widzia³am w basenie :)
Przyjd¼cie za tydzieñ to porozmawiamy! :)
Adalbert
Wielka szkoda, ¿e nie dotar³em do 20 na moje pierwsze spotkanie z Wami, ale szlag trafi³ mi samochód, a 50 km nie da siê przej¶æ w godzinê. Samochodem zd±¿y³bym na pewno. Za stracony uwa¿am kolejny tydzieñ bez poznania Was i uczestniczenia w tej wspólnej ¶rodzie w AQUA.
Dowiedzia³em siê z powyzszych wpisów jak rozpoczynacie sesjê spotkaniow±, wiêc postaram siê dostosowaæ aby nie przegapiæ niczego.;)
Ogl±da³em przed chwil± satelitarne zdjêcia AQUA i przybli¿cie w którym miejscu le¿akujecie na trawie przed spotkaniem w saunie, moze nie zab³±dzê wtedy:
link: http://mapy.google.pl/maps?q=Aquapark+Wroc%C5%82aw,+Borowska,+Wroc%C5%82aw&hl=
pl&ie=UTF8&ll=51.091018,17.031574&spn=0.000361,0.000857&sll=52.025459,19.204102&sspn=
5.800796,14.040527&oq=Aquapark+Wroc%C5%82aw+Borowska&hq=
Aquapark+Wroc%C5%82aw,+Borowska,+Wroc%C5%82aw&t=h&z=20
SoulReaper
My¶lê, ¿e nie potrzeba a¿ takich przybli¿eñ jak ogród ma ko³o 100m kwadratowych... to nie lotnisko ;P
Jak wychodzisz na ogród to za saun± zewnêtrzn± po lewej stronie, czasami centralnie... £atwo bêdzie zauwa¿yæ co najmniej 2 osoby nie okrywaj±ce siê rêcznikiem.. Tym bardziej jak zobaczysz 2m typa z czarno-bial± opaska na nadgarstku (lewym, co by byæ dok³adnym) to wiedz, ¿e ju¿ jednego znalaz³e¶, a reszta mo¿e byæ w pobli¿u.. :P

Pozdrawiam i równie¿ zapraszam na nasze kolejne spotkanie za tydzieñ :)
Zacznij od ma³ych rzeczy, z czasem bêdziesz móg³ nawet przenosiæ góry...
maRUDA
nooo super SoulReaper, ¿e ujawni³e¶ swoj± fizyczno¶æ! Nie chcia³am tego robiæ za Ciebie i podawaæ Ciebie jako reprezentatnta "nas" ale powa¿nie jeste¶ charakterystyczny a ja prawie zawsze z Tob± :) Ciebie widaæ zewsz±d wiêc wielkolud z rudzielcem - to my :)
Adalbert
Piêkne dziêki, jak znowu nie przytrafi mi siê jaka¶ przygoda, postaram siê do³±czyæ do szacownego grona. Dzi¶ mia³em plany najazdu na Trestno, ale deszcz pokrzy¿owa³ mi plany. Tak to jest niestety!!!!!!!!!:)
maRUDA
Kto zdrów, kto ¿yw, kto w pe³ni si³ i dobrego humoru - niech przybywa w kolejn± WAKACYJN¡ ¦RODÊ na spotkanie w gronie nagusów!

¯eby wyeliminowaæ wszelkie rozmijanie siê i daæ szansê poznania nowych twarzy z forum deklarujê, ¿e jak zasi±dê na le¿akach oko³o godz 20 tak siedzieæ bêdê do ceremonii chyba o 20.45.
Je¶li pogoda nie bêdzie sprzyjaæ przesiadywaniu na ¶wie¿ym powietrzu, punkt zborny przenosimy do otwartej poczekalni.

Jakie¶ sugestie odno¶nie organizacji?

Diabe³, zabieraj Anio³a swego i do³±cz proszê do nas, tym razem uda nam siê spotkaæ a ja kompankê mieæ bêdê do rozmów o kolorach lakierów do paznokci ;)
Elavi, jak wróci³a¶ to przybywaj kobieto bo mi Ciebie brak :(
No i ca³a reszto ponad 720 forumowiczów - zapraszam, miejsca wystarczy dla nas wszystkich! :)
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019