Co¶ te "nasze spotkania" w saunie id± "jak krew z nosa"...
Niemniej jednak, je¿eli termin zaproponowany przez Luka
odpowiada wam, chcecie siê spotkaæ i przyjdziecie na pewno (lub prawie) prosze o wpisy B)
Ja, oczywi¶cie, potwierdzam. Sobota, 6 lutego, godz. 11. Spotkanie przy samochodzie przed g³ównym wej¶ciem do Parku Wodnego. Do mi³ego. Mam nadziejê.:D
Hej. Nie sprawdza³em ju¿ wczoraj poczty. Szkoda. Przepraszam, nie wiedzia³em, ¿e bêdziesz. Rozumiem, ¿e ustalimy jaki¶ nowy, "dogodny" termin. Mo¿e inne miejsce? Pozdrawiam, Luk.
Turysto, je¶li by³e¶ to daj znaæ jak jest w sobotê przed po³udniem.
Edited by Turysta on 18-06-2012 16:51, 13 years ago
Tak by³em. Bardzo przyjemnie siê "saunowa³o". Chêtnych by³o niewiele, 3-5 osób na saunê a wiêc o "¶cisku" jak ma to miejsce w godz 18-21 nie ma mowy! Jedne czego ¿a³ujê to brak ceromoni zapachowej (najwcze¶niejsza o 14). :(
Jednak warto próbowaæ. Nie chodzi przecie¿ o ilo¶æ. Wa¿ne, aby stworzyæ grupkê ludzi z którymi od czasu do czasu mo¿na pobyæ bez skrêpowania czy odrzucenia tak jak lubimy. Pozdrawiam.
Wg. mnie trzeba czekaæ na wiosnê i tzw. "³±czkê", której nie do¶wiadczy³em. Je¿eli chcemy nadaæ dynamizmu wroc³awskiej spo³eczno¶ci naturystów dynamizmu to chyba jest to jedyne miejsce :]. Bo nie ma jak to kontakt osobisty...
Zgadzam siê przedmówc±, niemniej jednak jak zauwazy³ s³usznie Luk próbowaæ trzeba dalej...Jak siê stworzy nawet i ma³± grupkê teraz to i "na ³±czce" bêdzie du¿o pro¶ciej (przystêpniej) - choæby z identyfikacj± siebie nawzajem :) no i generalnie w grupce zawsze ra¼niej, no nie?
A zatem kolejny termin? Mo¿e pod koniec lutego i np. w takich godz., aby nie by³o t³oku. Mo¿na wtedy oprócz wspólnego relaksu poznaæ siê bli¿ej, pogadaæ. Sobota oko³o po³udnia nie jest taka z³a, co potwierdzi³ Turysta. I przyjemniej bêdzie "na ³±czce" bo bêdziemy w¶ród znajomych.
Jestem za spotkaniami w klubach, saunach itp. By³em w La Scali i by³o bardzo mi³o. Mo¿e uda siê np. co¶ wynaj±æ, aby wyst±piæ w strojach organizacyjnych?
No to jest ju¿ ma³a "grupka" chêtnych bo i ja równie¿ :)
Takie spotkania w klubach, etc. o których wspominasz chyba powinny byæ poprzedzone spotkaniami w saunie? Ewentualne "bariery" lepiej prze³amywaæ w otoczeniu sprzyjaj±cym takiej formie relaksu - tak my¶lê? A potem pójdzie ³atwiej...
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
· Total Members: 939
· Newest Member: Testowiczka2
To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!