Haloween w Saunarium (24.10.2014)

Last updated on 11 years ago
ckwrc
www.aquapark.wroc.pl/website/var/tmp/thumb_7259__auto_705d4c7d1c4a4cf833f401632d39cfc5.jpeg

Witam, byæ mo¿e nie wszyscy jeszcze wiedz± ale zbli¿a siê kolejna noc saunowa:

https://www.facebook.com/events/55859...7957617017
http://www.aquapark.wroc.pl/aktualnosci/halloween-w-saunarium_337

kto siê wybiera?
Highlander
Bêdê ;)
Elavi
¦wietnie! Kto jeszcze siê wybiera?

Maj± dawaæ ciasto z dynii :)
Grant
Te¿ powinienem byæ :)
indywidualismus
Nie bêdzie mnie we Wroc³awiu. Nie za szybko ten Halloween?? O jaki¶ tydzieñ??
Elavi
A przyszed³by¶ 31 pa¼dziernika, dzieñ przed 1 listopada?
indywidualismus
Elavi - do mnie to zapraszaj±ce pytanie?
Highlander
31 pa¼dziernika jest noc saunowa w Sky Tower.
Yupiter
Ja te¿ bêdê.
piwonik1
Te¿ bêdê, ale czy to ma jakie¶ znaczenie?
:)
Elavi
Tak, indywidualismus.
indywidualismus
No to nie mogê odmówiæ :)
Piêknej kobiecie?? To by³by grzech.
Highlander

indywidualismus napisa³(a):

No to nie mogê odmówiæ :)
Piêknej kobiecie?? To by³by grzech.

Grzech jak grzech, ale jaka nieroztropno¶æ? :D
Elavi
Kto jeszcze bêdzie dzi¶?

Po³±czony z October 26 2014 18:54:27:
Na Nocy Saunowej spotka³am dwóch forumowiczów. A gdzie byli pozostali? <nie_³adnie>

Ogólne wra¿enia: fantastycznie! ¦wietna kultura saunowania, atmosfera by³a swobodna. Ceremonia bardzo fajna, do¶æ d³uga (jak na standardy WPW), Zupa - palce lizaæ, ciasto dyniowe - pycha. Sok pomidorowy z nutk± pikanterii - pikantny :D Mikstura cytrynowo-miêtowa by³a orze¼wiaj±ca.

Nie mam czego zarzuciæ organizatorom. Oby tak dalej! :)
Highlander
Sok pomidorowy pikantny... Fajnie napisane. Ja jednak uwa¿am, ¿e to by³a ³y¿eczka pieprzu i ³y¿eczka chilli zalana 150 ml soku pomidorowego. Ba³em siê oddychaæ w stronê pieca i podgrzewaczy ;)
Ja nie znam osobi¶cie ¿adnego cz³onka tego forum, ale jak kto¶ widzia³ grubaska z zielonymi rêcznikami i z czapk± z logo Polskiego Towarzystwa Saunowego to znaczy, ¿e widzia³ mnie ;)
Grant
By³em na jak±¶ godzinê, mo¿e pó³torej, gdy¿ rano bra³em udzia³ w pó³maratonie i nie chcia³em nadwyrê¿aæ organizmu. Dlatego pomin±³em udzia³ w ceremoniach, skupiaj±c siê na odpoczynku i odprê¿eniu.

Impreza siê rozkrêca. Mniej ludzi, bardziej intymna atmosfera, pomys³owe i smaczne przek±ski, w tym ró¿ne napoje (np. ostry sok pomidorowy, chyba z dodatkiem tabasco).

Uwaga dla spó¼nialskich. Przed 23.00 zamykaj± g³ówne drzwi i otwieraj± je wy³±cznie, gdy kto¶ pojawi siê u wej¶cia.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Reklama

Sign In

Shoutbox

You must login to post a message.
Admin
6 years ago
Witajcie ponownie Wink
Testowiczka2
7 years ago
hej

To jest kontynuacja forum zamkniętego 2016 roku, aktualnie w trakcie prac modernizacyjnych rozpoczętych w czerwcu 2019 roku, dlatego szereg funkcji może nie działać jeszcze poprawnie! Rejestracja nowych kont jest tymczasowo wyłączona! Jeśli znasz stare dane dostępowe do swojego konta - możesz spróbować się zalogować, jeśli nie pamiętasz swojego hasła, musisz skontaktować się z Adminem w celu jego odzyskania, ponieważ automatyczne odzyskiwanie haseł jest tymczasowo niedostępne!
Copyright © Naturyzm Wrocław 2005-2019