September 08 2010 08:38:17
blankNawigacjablank
blank Strona Główna
Społeczność
Linki
Kontakt
Galeria
Szukaj
Katalog stron
Nasza Galeria
LesLove
Czat
Księga Gości
Event Calendar
blankblankblank
blankAktualnie onlineblank
blank Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 469
Najnowszy użytkownik: ew128
blankblankblank
blankDzięki nim utrzymywany jest nasz serwerblank
reklama
blankblankblank
blankTeraz na czacieblank
blankblankblank
blankKalendarz wydarzeńblank
Ni Po Wt śr Cz Pi So
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
blankblankblank
blankDo poczytaniablank
blankblankblank
blankZobacz tematblank
 Drukuj temat
Witam ludzi z Wrocławia
Beatrice
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 16-05-2010 21:02
Początkujący

Data rejestracji: 16.05.10

jestem tu nowa, choć naturystką jestem już od wielu lat, lubię saunę, dużo przebywam za granicą i tam często korzystam. Szukam znajomości z tego kręgu we Wrocławiu. Jestem wolna, chętnie poznam naturystów z Wrocławia oraz ludzi, którzy potowarzyszą mi w wypadach do sauny, do której chodzę regularnie.
No i lato idzie (jak w ogóle przyjdzie tego roku...Smile czas na kąpiele i opalanie się.
Jestem osobą otwartą, zapraszam do kontaktuSmile Chętnie mogę uczestniczyć w wypadach za graniceSmile
pozdrawiam serdecznie
Beatrice

Atrex
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 17-05-2010 10:59
Awatar

Naturysta

Data rejestracji: 30.06.09

Witaj Beatrice na naszym forum. Jestesmy dosyc liczna grupa naturystow, niestety bardzo nie zorganizowana. Zapraszam do dyskusji. Przyda sie swieze spojrzenie na nasze problemy i niedostatki.
pozdrawiam

Secondman
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 17-05-2010 19:27
Początkujący

Data rejestracji: 29.04.10

Witamy Beatrice w naszym gronie .
Napisz na priv to się wybierzemy do sauny.
A może są jeszcze inni chętni????

Turysta
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 17-05-2010 21:39
Początkujący

Data rejestracji: 18.11.09

Każda forma na "pobudzenia" do aktywności na forum jak to słusznie napisał przed przedmówca naszej dość "licznej" grupy naturystów jest dobra Smile

Ja również jestem (w miarę) regularnym bywalcem sauny i być może pozostanę nim nadal o ile pogoda radyklanie się nie zmieni... Poza tym (a raczej ponadto) lubię wszelkie wypady w góry, rower, pływanie, etc.

Beatrice
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 18-05-2010 08:15
Początkujący

Data rejestracji: 16.05.10

Beatrice napisał/a:
[quote]Secondman napisał/a:
Witamy Beatrice w naszym gronie .
Napisz na priv to się wybierzemy do sauny.
A może są jeszcze inni chętni????

Witaj,
ja jestem prawie codziennie w saunie.
Jeżeli chcesz chętnie się umówimy. Mam 38 lat, to tak tytułem bliższego poznania sięSmile
pozdrawiam

PS dzięki za miłe powitanie wszystkim, chętnie przyłączę się w miarę czasu wolnego do dyskusji na forum.

Osoby zainteresowane wspólnymi spotkaniami lub wypadami zapraszam na privatCool

Luk
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 18-05-2010 16:20
Początkujący

Data rejestracji: 01.09.09

No, no. Piękna kobieta, piękne imię i od razu jaki ruch. Mnie też porwało i przyłączam się do pozdrowień i powitań dla BEATRIE.GrinGrinGrinGrinGrin

Secondman
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 18-05-2010 20:29
Początkujący

Data rejestracji: 29.04.10

HEJ , ja 36 lat. Jakby co pisać na emaila nevadax@wp.pl.
W towarzystwie raźniej.
PozdrawiamPfft

rybka922
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 19-05-2010 00:07
Początkujący

Data rejestracji: 30.04.10

Witam Cie! Jesli mialabys ochote wybrac sie na Noc naturystow 29.05.2010r do Liberca w Czechach do Aquaparku Babylon. Droga z Wroclawia do Zgorzelca jest bardzo dobra jest teraz nowa autostrada okolo 1h20 min jazdy autem . To zapraszam do kontaku email rybka922@interia.pl

Kamil
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 21-05-2010 12:09
Początkujący

Data rejestracji: 15.05.10

Witam, też jestem nowym użytkownikiem, chociaż naturystą jestem od bardzo dawna. Bardzo chętnie dołączył bym do grona naturystów z Wrocławia i cieszę się, że w końcu was odnalazłem Smile
Najbardziej lubię wygrzewać się na słoneczku aczkolwiek często również korzystam z sauny w aquaparku. Mam 24 lata , ale mam nadzieje, że to nie przeszkadza Smile
pozdrawiam wszystkich

p.s. Mam nadzieje, powódź nie zabierze Trestna, ponieważ nigdy tam jeszcze nie byłem a chciałbym :] Niestety w '97 Trestno było pierwsze zalane.

p.s.2 pozdrawiam Beatrice

writer
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 19:30
Początkujący

Data rejestracji: 20.07.10

Witam,

Jestem dziennikarzem i bardzo zainteresował mnie naturyzm. Chciałbym napisać artykuł o opalaniu nago. Gwarantuję pełną dyskrecję. Miło by było pokazać ludziom, że to nic strasznego.

Proszę o kontakt pod nr. gg: 7715484

Robert
#11 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 19:48
Awatar

Administracja

Data rejestracji: 24.01.07

writer napisał/a:
Witam,

Jestem dziennikarzem i bardzo zainteresował mnie naturyzm. Chciałbym napisać artykuł o opalaniu nago. Gwarantuję pełną dyskrecję. Miło by było pokazać ludziom, że to nic strasznego.

Jak na razie to zaSPAMował Pan połowę naszego forum Smile. Czy w takim przypadku można liczyć na zaufanie?. Czy dziennikarz nie zna podstawowych zasad netykiety?.

writer
#12 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 20:51
Początkujący

Przepraszam. Nie chcę być nachalny, ale chciałbym po prostu bardzo z kimś porozmawiać. Zależy mi na tym, bo osobiście interesuje mnie naturyzm. Nie chce nikogo oceniać ani pisać negatywnie, chciałbym tylko przybliżyć sobie i ludziom tę formę rekreacji. Rozumiem, że to krępujące dlatego nie oczekuję, że ktoś odważy się przedstawić z danych personalnych. Jednocześnie sam Pan chyba rozumie, że 400 użytkowników to trochę mało a zależy mi na tym, żeby dotrzeć do jak największej ilości osób. Być może Pan jako najbardziej doświadczony zgodziłby się ze mną porozmawiać?

Robert
#13 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 21:14
Awatar

Administracja

A jakie media Pan reprezentuje?

Reklamiarz
Dodany dnia 08-09-2010 08:38
Reklama

Data rejestracji: Zawsze

reklama
IP: localhost  
writer
#14 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 21:22
Początkujący

www.mmwroclaw.pl

Robert
#15 Drukuj posta
Dodany dnia 20-07-2010 23:26
Awatar

Administracja

writer napisał/a:
Być może Pan jako najbardziej doświadczony zgodziłby się ze mną porozmawiać?

A skąd te przekonanie ze jestem najbardziej doświadczony Smile ?.
Na forum są osoby które mają większy staż ,,naturystyczny,, i pamiętają jeszcze ,,stare dobre czasy,, wiec może one zabiorą głos. Moje spojrzenie na ten temat miesza się trochę z techniczną stroną tego zagadnienia ponieważ staram się utrzymać-moderować tę witrynę w sieci. Mój punkt widzenia może być całkiem inny niż typowego użytkownika (naturysty) który odwiedza stronę.
Jak Pan zauważył, jesteśmy małą grupą i chyba dopiero na samym początku budowania naszej społeczności. Chociaż może napisze inaczej ,,odbudowywania,, bo przecież w latach 80-90 działaliśmy dosyć prężnie i legalnie mając swój Wrocławski Związek Naturystów Polskich. Jeżeli Pana to usatysfakcjonuje, to proszę spróbować zadawać pytania tutaj w tym temacie. Niech będzie to możliwość wypowiedzenia się (podsumowania tych paru lat) dla wszystkich naszych użytkowników. Będzie miał Pan wtedy przekrój różnych wypowiedzi i zdań na ten temat a nie tylko jednej.
Ze swojej strony mogę zachęcić użytkowników do zabrania głosu rozsyłając wiadomość o tym wątku na PW.

writer
#16 Drukuj posta
Dodany dnia 21-07-2010 09:15
Początkujący

Dziękuję bardzo za pomoc, ale wolałbym kontakt indywidualny przez komunikator, ze względu na czas i dynamikę.

Przeskocz do forum:
blankblankblank
blankLogowanieblank
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się