|
Witam ludzi z Wrocławia
|
| Beatrice |
Dodany dnia 16-05-2010 21:02
|
Początkujący

Data rejestracji: 16.05.10
|
jestem tu nowa, choć naturystką jestem już od wielu lat, lubię saunę, dużo przebywam za granicą i tam często korzystam. Szukam znajomości z tego kręgu we Wrocławiu. Jestem wolna, chętnie poznam naturystów z Wrocławia oraz ludzi, którzy potowarzyszą mi w wypadach do sauny, do której chodzę regularnie.
No i lato idzie (jak w ogóle przyjdzie tego roku... czas na kąpiele i opalanie się.
Jestem osobą otwartą, zapraszam do kontaktu Chętnie mogę uczestniczyć w wypadach za granice
pozdrawiam serdecznie
Beatrice |
| |
|
|
| Atrex |
Dodany dnia 17-05-2010 10:59
|

Naturysta

Data rejestracji: 30.06.09
|
Witaj Beatrice na naszym forum. Jestesmy dosyc liczna grupa naturystow, niestety bardzo nie zorganizowana. Zapraszam do dyskusji. Przyda sie swieze spojrzenie na nasze problemy i niedostatki.
pozdrawiam |
| |
|
|
| Secondman |
Dodany dnia 17-05-2010 19:27
|
Początkujący

Data rejestracji: 29.04.10
|
Witamy Beatrice w naszym gronie .
Napisz na priv to się wybierzemy do sauny.
A może są jeszcze inni chętni???? |
| |
|
|
| Turysta |
Dodany dnia 17-05-2010 21:39
|
Początkujący

Data rejestracji: 18.11.09
|
Każda forma na "pobudzenia" do aktywności na forum jak to słusznie napisał przed przedmówca naszej dość "licznej" grupy naturystów jest dobra 
Ja również jestem (w miarę) regularnym bywalcem sauny i być może pozostanę nim nadal o ile pogoda radyklanie się nie zmieni... Poza tym (a raczej ponadto) lubię wszelkie wypady w góry, rower, pływanie, etc. |
| |
|
|
| Beatrice |
Dodany dnia 18-05-2010 08:15
|
Początkujący

Data rejestracji: 16.05.10
|
Beatrice napisał/a:
[quote]Secondman napisał/a:
Witamy Beatrice w naszym gronie .
Napisz na priv to się wybierzemy do sauny.
A może są jeszcze inni chętni????
Witaj,
ja jestem prawie codziennie w saunie.
Jeżeli chcesz chętnie się umówimy. Mam 38 lat, to tak tytułem bliższego poznania się
pozdrawiam
PS dzięki za miłe powitanie wszystkim, chętnie przyłączę się w miarę czasu wolnego do dyskusji na forum.
Osoby zainteresowane wspólnymi spotkaniami lub wypadami zapraszam na privat |
| |
|
|
| Luk |
Dodany dnia 18-05-2010 16:20
|
Początkujący

Data rejestracji: 01.09.09
|
No, no. Piękna kobieta, piękne imię i od razu jaki ruch. Mnie też porwało i przyłączam się do pozdrowień i powitań dla BEATRIE.     |
| |
|
|
| Secondman |
Dodany dnia 18-05-2010 20:29
|
Początkujący

Data rejestracji: 29.04.10
|
HEJ , ja 36 lat. Jakby co pisać na emaila nevadax@wp.pl.
W towarzystwie raźniej.
Pozdrawiam |
| |
|
|
| rybka922 |
Dodany dnia 19-05-2010 00:07
|
Początkujący

Data rejestracji: 30.04.10
|
Witam Cie! Jesli mialabys ochote wybrac sie na Noc naturystow 29.05.2010r do Liberca w Czechach do Aquaparku Babylon. Droga z Wroclawia do Zgorzelca jest bardzo dobra jest teraz nowa autostrada okolo 1h20 min jazdy autem . To zapraszam do kontaku email rybka922@interia.pl |
| |
|
|
| Kamil |
Dodany dnia 21-05-2010 12:09
|
Początkujący

Data rejestracji: 15.05.10
|
Witam, też jestem nowym użytkownikiem, chociaż naturystą jestem od bardzo dawna. Bardzo chętnie dołączył bym do grona naturystów z Wrocławia i cieszę się, że w końcu was odnalazłem 
Najbardziej lubię wygrzewać się na słoneczku aczkolwiek często również korzystam z sauny w aquaparku. Mam 24 lata , ale mam nadzieje, że to nie przeszkadza 
pozdrawiam wszystkich
p.s. Mam nadzieje, powódź nie zabierze Trestna, ponieważ nigdy tam jeszcze nie byłem a chciałbym :] Niestety w '97 Trestno było pierwsze zalane.
p.s.2 pozdrawiam Beatrice
|
| |
|
|
| writer |
Dodany dnia 20-07-2010 19:30
|
Początkujący

Data rejestracji: 20.07.10
|
Witam,
Jestem dziennikarzem i bardzo zainteresował mnie naturyzm. Chciałbym napisać artykuł o opalaniu nago. Gwarantuję pełną dyskrecję. Miło by było pokazać ludziom, że to nic strasznego.
Proszę o kontakt pod nr. gg: 7715484 |
| |
|
|
| Robert |
Dodany dnia 20-07-2010 19:48
|

Administracja

Data rejestracji: 24.01.07
|
writer napisał/a:
Witam,
Jestem dziennikarzem i bardzo zainteresował mnie naturyzm. Chciałbym napisać artykuł o opalaniu nago. Gwarantuję pełną dyskrecję. Miło by było pokazać ludziom, że to nic strasznego.
Jak na razie to zaSPAMował Pan połowę naszego forum . Czy w takim przypadku można liczyć na zaufanie?. Czy dziennikarz nie zna podstawowych zasad netykiety?. |
| |
|
|
| writer |
Dodany dnia 20-07-2010 20:51
|
Początkujący

|
Przepraszam. Nie chcę być nachalny, ale chciałbym po prostu bardzo z kimś porozmawiać. Zależy mi na tym, bo osobiście interesuje mnie naturyzm. Nie chce nikogo oceniać ani pisać negatywnie, chciałbym tylko przybliżyć sobie i ludziom tę formę rekreacji. Rozumiem, że to krępujące dlatego nie oczekuję, że ktoś odważy się przedstawić z danych personalnych. Jednocześnie sam Pan chyba rozumie, że 400 użytkowników to trochę mało a zależy mi na tym, żeby dotrzeć do jak największej ilości osób. Być może Pan jako najbardziej doświadczony zgodziłby się ze mną porozmawiać? |
| |
|
|
| Robert |
Dodany dnia 20-07-2010 21:14
|

Administracja

|
A jakie media Pan reprezentuje? |
| |
|
|
| Reklamiarz |
Dodany dnia 08-09-2010 08:38
|
Reklama
Data rejestracji: Zawsze
|
reklama
|
| IP: localhost |
|
|
| writer |
Dodany dnia 20-07-2010 21:22
|
Początkujący

|
www.mmwroclaw.pl |
| |
|
|
| Robert |
Dodany dnia 20-07-2010 23:26
|

Administracja

|
writer napisał/a:
Być może Pan jako najbardziej doświadczony zgodziłby się ze mną porozmawiać?
A skąd te przekonanie ze jestem najbardziej doświadczony ?.
Na forum są osoby które mają większy staż ,,naturystyczny,, i pamiętają jeszcze ,,stare dobre czasy,, wiec może one zabiorą głos. Moje spojrzenie na ten temat miesza się trochę z techniczną stroną tego zagadnienia ponieważ staram się utrzymać-moderować tę witrynę w sieci. Mój punkt widzenia może być całkiem inny niż typowego użytkownika (naturysty) który odwiedza stronę.
Jak Pan zauważył, jesteśmy małą grupą i chyba dopiero na samym początku budowania naszej społeczności. Chociaż może napisze inaczej ,,odbudowywania,, bo przecież w latach 80-90 działaliśmy dosyć prężnie i legalnie mając swój Wrocławski Związek Naturystów Polskich. Jeżeli Pana to usatysfakcjonuje, to proszę spróbować zadawać pytania tutaj w tym temacie. Niech będzie to możliwość wypowiedzenia się (podsumowania tych paru lat) dla wszystkich naszych użytkowników. Będzie miał Pan wtedy przekrój różnych wypowiedzi i zdań na ten temat a nie tylko jednej.
Ze swojej strony mogę zachęcić użytkowników do zabrania głosu rozsyłając wiadomość o tym wątku na PW. |
| |
|
|
| writer |
Dodany dnia 21-07-2010 09:15
|
Początkujący

|
Dziękuję bardzo za pomoc, ale wolałbym kontakt indywidualny przez komunikator, ze względu na czas i dynamikę. |
| |
|